Cikkek

Általános Szerződési Feltételek

2019.10.09. 09:46

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a https://www.bnpi.hu weboldalon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek). Az ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely a https://www.bnpi.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) keresztül történik, függetlenül attól, hogy annak teljesítése a Szolgáltató vagy közreműködője által történik. SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

Tovább olvasom
Árak és nyitvatartás

Árak és nyitvatartás

2018.04.07. 11:24

Aktuális: A koronavírus járványügyi rendelkezések értelmében határozatlan ideig zárva van területünk! Vigyázzuk Miocén Parkunkat! Kellemes Húsvétot kívánunk!

Óvintézkedéseinket a rendelet előírásai és Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlásai alapján vezettük be, kérjük megértésüket és együttműködésüket ebben a rendkívüli átmeneti időszakban. (A Covid-19 attrakciók kézikönyve itt tölthető le.)

Kérjük, hogy a 20 fő fölötti bejelentkezéseket és a kéréseiket a könnyebb beazonosítás és gyorsabb ügyintézés érdekében közvetlen email címünkre: ipolytarnoc@osmaradvanyok.hu küldjék. Az is segít a visszakeresésben, ha az üzenet tárgyában konkrétan fogalmaznak, benne a bejelentkezési csoport ékezetek nélküli nevét is megadják.Tovább olvasom