Cikkek

Általános Szerződési Feltételek

2019.10.09. 09:46

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a https://www.bnpi.hu weboldalon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek). Az ÁSZF minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely a https://www.bnpi.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) keresztül történik, függetlenül attól, hogy annak teljesítése a Szolgáltató vagy közreműködője által történik. SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

Tovább olvasom
Árak és nyitvatartás

Árak és nyitvatartás

2018.04.07. 11:24

Kedves Látogatóink!

Miocén Parkunk az óvintézkedések fenntartásával, 2020 június 30-tól újra keddtől vasárnapig, június-július-augusztus hónapokban 9-17 óra között fogadja látogatóit. (Az egyéb nyitvatartási hónapokban 16 órakor zárunk.)

Óvintézkedéseinket a rendelet előírásai és Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlásai alapján vezettük be, kérjük megértésüket és együttműködésüket ebben a rendkívüli átmeneti időszakban. (A Covid-19 attrakciók kézikönyve itt tölthető le.)

A zárt téri mozgás közben szájat és orrot eltakaró védőeszköz (száj- vagy arcmaszk, sál, kendő) viselése kötelező, az 1,5 méteres szociális védőtávolság megtartása szintén ajánlott.

Kérjük, hogy a területen kifüggesztett egyéb rendszabályokat is tartsák be, közös érdekünk. Szép nyarat kívánva várjuk hosszú hétvégi látogatóinkat!

Örömhír: meglévő szolgáltatási díjainkat 2020. évben NEM emeltük!

Kérjük, hogy a 20 fő fölötti bejelentkezéseket és a kéréseiket a könnyebb beazonosítás és gyorsabb ügyintézés érdekében közvetlen email címünkre: ipolytarnoc@osmaradvanyok.hu küldjék. Az is segít a visszakeresésben, ha az üzenet tárgyában konkrétan fogalmaznak, benne a bejelentkezési csoport ékezetek nélküli nevét is megadják.


Tovább olvasom