Cikkek

Árak és nyitvatartás

Árak és nyitvatartás

2018.04.07. 11:24
Aktuális:
A Kormány 77/2022. (III. 4.) számú rendelete értelmében megszűnt a kötelező maszkhasználat területünkön, de továbbra is kérjük látogatóinkat a fertőtlenítő szerek használatára, a koronavírus még velünk van. Szép év végét kívánunk!

Kedves év végi Látogatóink!
2022. december 18-ig és 2023. január 14-től márciusig (a téli szünet kivételével) csak szombat és vasárnapi napokon, 9-15 óra között van nyitva területünk, ekkor az utolsó vezetett túra 13.30 perckor indul a geológiai tanösvény bejáratától.
A megváltozott téli szünethez rugalmasan alkalmazkodva december 27-31 és 2023. január 5-8 között is nyitva lesz területünk. Szilveszterkor is várjuk látogatóinkat, ráadásul egy különleges programmal búcsúztatjuk az Óévet, érdemes lesz részt venni rajta!
A 20 főt meghaladó csoportokat, a tervezett látogatást legalább 1 héttel megelőző bejelentkezés és egyeztetés esetén, más napokon is fogadjuk a téli időszakban.
A Lombkorona kávézóban a kártyás fizetés a vételi hiányosságok miatt akadozik, kérjük erre az esetre készpénzt is hozzanak magukkal, a fogadóépületet ez a probléma nem érinti.
Kérjük, hogy a 20 fő fölötti bejelentkezéseket és a kéréseiket a könnyebb beazonosítás és gyorsabb ügyintézés érdekében közvetlen email címünkre: ipolytarnoc@osmaradvanyok.hu küldjék. Az is segít a visszakeresésben, ha az üzenet tárgyában konkrétan fogalmaznak, benne a bejelentkezési csoport ékezetek nélküli nevét is megadják.

Tovább olvasom