Fogadj örökbe egy tanösvényt!

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság három vármegyére – Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád – kiterjedő tanösvény-hálózattal rendelkezik.

A program keretében a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság tanösvényeinek „örökbefogadása” által nyílik lehetőség a természetvédelmi szemléletformálásunkhoz csatlakozni.

A támogatás segítségével a tanösvények interaktív fejlesztését valósítjuk meg, amely révén a munkavállalók szemléletformálása és egészségmegőrzése az elsődleges cél. A támogatásra-örökbefogadásra szerződés keretében kerül sor.

A program keretében sor kerül:

  • egy csapatépítést is szolgáló karbantartási napra (/év), ahol a BNPI munkatársainak irányításával az örökbefogadott tanösvény karbantartási feladatai kerülnek ellátásra a nagyvállalat munkatársai által (pl. szemétszedés, cserjeirtás, táblatartó festés, stb)
  • 2 szakvezetett túrára (/év) a vállalat munkavállalói számára (limitált létszámmal, maximum 40 fő/alkalom) az örökbefogadott tanösvényen és környékén, ahol szakvezető segítségével ismerhető meg a terület
  • 2 csapatépítést is szolgáló szemétszedési nap (/év) a nagyvállalati munkavállalók bevonásával a BNPI természetvédelmi munkatársainak irányítása mellett
  • a munkavállalóik számára a BNPI látogatóközpontjaiban kedvezményes belépőjegyek válthatók

Egy (db) tanösvény örökbefogadása: 1.000.000 Ft / év

Társadalmi felelősségvállalást segítő modulunk megvásárlásán kívül természetesen külön megjelölt cél nélkül is lehetőség van a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi munkájának támogatására.

Egy tanösvényünk örökbefogadásával, az örökbefogadás fennállásáig, a szervezet automatikusan megkapja és használhatja „A BÜKKI NEMZETI PARK IGAZGATÓSÁG ARANYFOKOZATÚ VÁLLALATI ÖNKÉNTES PARTNERE” címet.

E-mail: kapcsolat@bnpi.hu

Kapcsolódó