Harkály Ház

2

A mátrafüredi Harkály Ház ökoturisztikai és környezeti nevelési központként várja a vendégeket.

Az épületben interaktív kiállítás keretében mutatjuk be a Mátra élővilágát, emellett pedig környezeti nevelési programok keretében igyekszünk elsősorban a gyerekek számára közelebb vinni a Mátra természeti kincseit.

Az éjszakai élet termében a Mátra éjszakai világa kerül bemutatásra

A föld alatti élet terme

Látogatás előtt érdemes letölteni a kiállításvezetőt, így a bemutatóhely önállóan is bejárható. Lehetőség van szakvezetésre is, csoportoknak érdemes előre bejelentkezni a kovacsd@bnpi.hu vagy a hazafid@bnpi.hu email címeken.

Elérhetőség: +36 30 327-0301

Kedves Látogatók!

A Kormány 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete alapján a négymilliomodik COVID-19 elleni védőoltás dózisának beadásával a lépcsőzetes nyitás megkezdhető, így Bükki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi bemutatóhelyeit, látogatóközpontjait, turisztikai célú barlangjait újra megnyitja.

A rendelet alapján a látogatás az alábbi feltételekkel lehetséges:

  • A bemutatóhelyek látogatása a 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet értelmében csak védettségi igazolvány bemutatásával lehetséges.
  • A védettségi igazolvány a védettségi igazolványon feltüntetett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatásával együtt érvényes. A hatodik életévét betöltött, de tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorát személyazonosító igazolványával, útlevelével, vezetői engedélyével vagy diákigazolványával igazolja. A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése mellőzhető, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.
  • A látogatóink biztonsága érdekében a bemutatóhelyeink bejáratának közelében kézi fertőtlenítő eszközöket helyezünk el, kérjük ezek használatát.
  • Kérjük, hogy az ajándékboltban a kihelyezett árut kézzel ne érintsék, azt kérjék az eladótól, lehetőség szerint bankkártyával fizessenek.

Az online jegyvásárlás átmenetileg szünetel. Szíves megértésüket kérjük!

Belépő a helyszínen váltható:

Teljes árú: 1200 Ft/fő

Kedvezményes (gyermek és diák 3-18 éves korig, nyugdíjas, MME tagsággal, Nagycsaládosok Országos Egyesülete tagjai): 700 Ft/fő

Családi jegy ( 2 fő felnőtt+2 fő 18 év alatti gyermek) : 2800 Ft

Belépő csoportkedvezménnyel (15 főtől) : 900 Ft/ fő

Regisztrációs jegy: ( 6 év alatti gyermek, 70 év feletti nyugdíjas, arcképes igazolvánnyal rendelkező fogyatékos személy és 1 fő kísérője, iskolai csoporttal érkező a közoktatásban dolgozó pedagógus, Magyarországon kiállított idegenvezetői igazolvánnyal rendelkező, a nemzeti park igazgatóságok munkatársai és velük érkező családtagjaik): 100 Ft


Nyitva tartás

H - K: Zárva
Sze - Szo: 10:00 - 17:00
V: 10:00 - 16:00

Kapcsolódó