Véleményezhető Natura 2000 fenntartási terv és meghívó fórumra – „Gyepes-völgy” (HUBN20025) kiemelt jelentőségű természet-megőrzési terület 2020.01.30. 08:25

Elkészült a „Gyepes-völgy” (HUBN20014) kiemelt jelentőségű természet-megőrzési terület (Natura 2000 terület) fenntartási tervének egyeztetési tervdokumentációja. A tervvel kapcsolatban az érintettek, a tulajdonosok és a területen gazdálkodók számára fórumot tartunk, melyre tisztelettel várjuk az érintetteket, érdeklődőket.

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság az Agrárminisztérium célzott támogatásával Natura 2000 területek fenntartási terveit készíti. Igazgatóságunk a nyílt tervezés gyakorlatát követve be kívánja vonni az érintett területhasználókat, hatóságokat, önkormányzatokat, civil szervezeteket és a lakosságot a tervezési folyamatba.

A fórum időpontja: 2020. február 12. 10 óra.
A fórum helyszíne: Járdánháza Polgármesteri Hivatal (Járdánháza 3664, IV. Béla út 27.)
Az elkészült egyeztetési tervdokumentáció INNEN letölthető.A Natura 2000 fenntartási tervek egyeztetési dokumentációi a tematikus aloldalunkról is letölthetők.
A fórumok nyilvánosak. Mivel a dokumentációt – terjedelmi korlátok miatt – nem áll módunkban minden érintett (földhasználó, kezelő, hatóság, civil szervezet) részére eljuttatni, így az érintett önkormányzatok (Arló, Járdánháza és Tarnalelesz) részére egy-egy nyomtatott példányt megküldtünk önkormányzati kifüggesztésre.

A tervdokumentáció az önkormányzatoknál megtekinthető 2020. február 28-ig.

Kérjük, hogy a tervdokumentációkkal kapcsolatos véleményét a gazdafórumon ossza meg munkatársainkkal vagy írásban (postai címünkön /Bükki Nemzeti Park Igazgatóság, 3304 Eger, Sánc u. 6.) vagy központi e-mail címünkön / titkarsag@bnpi.hu/) küldje meg 2020. február 28-ig.

Kapcsolódó