Közelítenek az ünnepek - ajándékozzon bükki csillagos élményt! 2023.10.30. 14:29

Már Ön is készül gondolatban a Karácsonyra? Nincs ötlete, minek örülnének szerettei, barátai? Az élmény mindig jó választás! A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság csillagászati látogatóközpontjába, a Bükki Csillagdába szóló ajándékutalványt online változatban is megvásárolhatják vagy a helyszínen nyomtatott formában is van lehetőség az átvételre.

A Bükki Csillagda 2022 márciusában nyitotta meg kapuit a Bükki Nemzeti Park szívében, a Bükki Csillagos-égbolt Parkban. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság csillagászati és természetismereti látogatóközpontja rengeteg érdekes látnivalóval és interaktív élménnyel várja az érdeklődőket: ilyen például a Nap megfigyelésére is alkalmas, világszínvonalú távcső, planetárium, megtapogatható meteoritok, izgalmas, virtuális űrutazások és egy tanösvény is várja a látogatókat.


Ajándékutalványunk népszerű, nemcsak Karácsonyra, hanem születés- és névnapokra is előszeretettel vásárolják látogatóink.

Jelenleg hétféle jegytípusból tudnak választani, időseknek, fiataloknak, családoknak egyaránt, de éjszakai csillagászati programunkat is lehet ajándékba adni a fa alá, vagy a Mikulás csomagjában.

Az ajándékutalványok ezen a linken érhetők el, részletes leírással: https://www.bnpi.hu/hu/reszletek/ajandekutalvanyok

S, ami nagyon jó: az ajándékutalvány és a számla külön-külön e-mailben érkezik, így akár e-mailben is továbbíthatjuk azt a megajándékozottnak. Reméljük, élnek ezzel a lehetőséggel!

Fotók: Nemes Róbert

Kapcsolódó