Hosszú túra a Szent István-barlangban a Turizmus Világnapja alkalmából

2023.09.27. 10:00 - 11:00

Szent István-barlang

6
Hosszú túra a Szent István-barlangban a Turizmus Világnapja alkalmából

A Turizmus világnapi (szeptember 27.) rendezvénysorozathoz ebben az évben a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság is csatlakozik.

A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezete (UNWTO) azzal a céllal hozta létre, hogy ezen a napon a turisták és a turisztikai szolgáltatók, valamint a turisztikai szektorban dolgozók együtt ünnepeljék a turizmust, és felhívják a figyelmet a szektor társadalmi, kulturális és gazdasági értékeire.


A lillafüredi Szent István-barlangban szeptember 27-én, 28-án és 29-én azok, akik 9 és 10 órára, illetve, akik szeptember 30-án 10 órára érkeznek, az alapjegyárért részt vehetnek a bemutatóhely hosszabb túráján, ami útba ejti a Tordai-hasadékot és a Fekete-termet is. A túra kb. 50 perc, a cseppkődús Tordai-hasadékba a normál túra lépcsőin túl +76 lépcsőfok megtételével juthatnak el túravezetőnk kíséretében. A Fekete-teremben a legtisztább levegőt lélegezhetik be ebben az allergén anyagokban gazdag időszakban, hiszen ezt a termet légzőszervi terápiák részeként használják.

FONTOS: ERRE A PROGRAMUNKRA CSAK ONLINE TUDNAK JEGYET VÁSÁROLNI.

2023.09.27. 10:00 - 11:00

Kapcsolódó