mezzz.hu - egyenesen a kaptárból

2
Mezzz.hu
Mezzz.hu

A mezzz.hu családi vállalkozás, amely több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a méhészkedésben. Legfőbb célja természetes alapanyagokból készülő minőségi termékek előállítása.
100-150 méhcsaláddal dolgozik a vállalkozás.
A méhészet állandó telephelye Márkháza, amely a Novohrad-Nógrád Geoparkban, Salgótarjántól 15 km távolságra található.
A vállalkozás számára kiemelten fontos, hogy értéket és élményt is adjanak egyben vásárlók kezébe. Az elégedett vásárlókon túl pedig még fontosabb, hogy igazi rajongókat szerezzenek.
A mezz.hu csapata által termelt méz teljes mértékben szermaradvány mentes, és mentes mindenféle külföldi vagy hazai keverékmézektől.
A kiszerelés és csomagolás családi vállalkozás keretében történik. Pergetés után a mézek egy durva és egy finom szűrést követően azonnal a kiszerelőhordóba kerülnek, ahonnan kézi munkával töltik üvegekbe.

A méhcsaládok gondozása, a méz kitermelése, a márka arculatának megtervezése és a végtermék kiszállítása is a vállalkozás által biztosított. Az első virágzástól és a mézkitermelésen keresztül egyenesen a családi asztalok kiszolgálásáig a mezzz.hu biztosítja, hogy a lehető legjobb minőségű termék kerüljön ki a mi kezükből.


TAVASZI VIRÁGMÉZ

Világosabb barna, íze zamatos, viszonylag hamar kristályosodó. Jó baktériumölő és fertőtlenítő hatású, torokfájásra, horzsolt és zúzott sebek külsőleges kezelésére is ajánlott. Nyugtató és görcsoldó hatású.


AKÁCMÉZ

Kiválóan alkalmas köhögés csillapítására, gyomorsavtúltengésre, cukorbetegségre illetve a szervezet általános fertőtlenítésére. Májregeneráló hatással bír. Magas gyümölcscukor-tartalma miatt sokáig folyékony marad. Színe halványsárga, enyhén zöldes árnyalatú. Íze egyáltalán nem domináns.
Az Országos Magyar Mézversenyen EZÜST fokozatú mézként díjazott.

Kapcsolódó