
Céges rendezvények, üzleti, vagy családi étkezések helyszíneként is tökéletes választás szállodánk étterme, melynek nevét „A nagy palóc”, Mikszáth Kálmán ihlette.
Hagyományos és modern technológiával elkészített, a régióból származó, helyi termelők által asztalra tett alapanyagokból alkotott ételkülönlegességekkel várjuk vendégeinket.
Az érlelt Angus marhától, a frissen lőtt vadhúson, a házi köpült vajon át, a termelői tojás és tejtermékekig minden egyes alapanyagunkon érződik a helyi minőség. Ezekből kreálunk ételeket a régi Palócföldi szokásokat kicsit megújítva, tálalhatóbban, a mai kornak megfelelő köntösben, színvonalasan és mindezek mellett, - ami a legfontosabb - a hagyományos ízeket megőrizve.
Séfünk, Oláh Zoltán („Magyarország Étele” zsűribizottságának tagja) szakmai tudását és elhivatottságát tükrözi à la carte étlapunk minden egyes fogása, a svédasztalos reggelik és vacsorák kínálata.
„Szakmai mottóm és hitvallásom: Családi gondolkodás, személyes kapcsolat és gasztronómiai hitelesség. Nagyon fontosnak tartom a vendégekkel való személyes kapcsolattartást. Odafigyelünk a vendégek egyéni igényeire is, ha szükséges személyre szabott menüket állítunk össze ételallergia, étel intolerancia, illetve vegetáriánus, vegán és egyéb különleges étrendek esetén. Személyes érintettségem okán is fontosnak tartom a „mentes” ételek kínálatát, hiszen magam is lisztérzékeny vagyok.”