#veddanógrádit karácsonyra is! 2020.12.08. 06:26

Ajándékozz helyi terméket Karácsonyra! Ebben segít a #veddanogradit program.

A közelgő ünnepek kapcsán érdemes szétnézni, hogy milyen helyben előállított, egyedi kézműves ajándéktárgyak szerezhetők be a közelünkben, illetve az ünnepi menühöz hol lehet hozzájutni helyi termelői alapanyagokhoz. Soha nem volt ennyire fontos, hogy tudatosan vásároljunk, hiszen ezzel nemcsak egészséges, magas minőségű termékek kerülhetnek a karácsonyfa alá vagy éppen az ünnepi asztalra, hanem a helyben élő termelőket is segítjük családjuk, gazdaságuk éltetésében. Most, hogy elmaradnak a karácsonyi vásárok, még inkább fontossá vált a helyi termelők támogatása.

Ebben segít a #veddanogradit program is, amely még 2020 tavaszán, a koronavírus járvány első hullámának időszakában indult útjára a Nógrád megyei önkormányzat kezdeményezésére, s mára már száznál is több helyi termelő programjaiból válogathatnak az érdeklődők a https://veddanogradit.hu/ weboldalon. Mézek, lekvárok, tejtermékek, száraztészta, szárított gomba... - csak néhány termék, amivel feldobhatjuk a karácsonyi asztal kínálatát.

karácsonyi ajándékötletekért, illetve alapanyagokért érdemes a program Facebook oldalát is nyomon követni: https://www.facebook.com/veddanogradit

Segítsük egymást, hogy mindannyiunknak szép Karácsonya lehessen!

Kapcsolódó