Tájékoztatás 2020.03.16. 17:15

A koronavírus terjedésének megelőzése érdekében és a látogatóink védelmében 2020. március 17-től bemutatóhelyeink, erdei iskoláink és környezeti nevelési helyszíneink, valamint szállásaink is határozatlan időre bezárnak.

A2020. március 16-án kihirdetett döntéseknek megfelelően a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság minden előre meghirdetett programja elmarad.

A szakvezetéses túrákra és környezeti nevelési foglalkozásra bejelentkezett csoportok részére a lefoglalt/megrendelt programok nem kerülnek megtartásra.

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Igazgatóság központi irodaépületében (3304 Eger, Sánc u. 6.), valamint a tájegységközpontjaiban a személyes ügyfélfogadás átmenetileg szünetel! Kérjük, hogy ügyeik intézéséhez postai úton, elektronikus levélben, vagy telefonon keressék meg Igazgatóságunkat! - E-mail: titkarsag@bnpi.hu

Készülünk a veszélyhelyzet feloldására és bízunk benne, hogy minél hamarabb újra megnyithatnak az ökoturisztikai létesítményeink, illetve az elmaradó szakvezetéseinket későbbi időpontban biztosítani tudjuk majd.

A rendelkezés visszavonásig érvényes.

Köszönjük megértésüket, együttműködésüket!

Vigyázzunk egymásra!

Kapcsolódó