Miniszteri elismerő oklevelet kapott kollégánk 2023.08.22. 08:10

Az államalapítás és az államalapító Szent István ünnepe, augusztus 20-a alkalmából Dr. Nagy István miniszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott kollégánknak, Horváth Ildikó pénzügyi és számviteli szakügyintézőnek a szervezet számviteli, pénzügyi és ügyviteli munkájának példaértékű támogatásáért.

Ma is Szent István gondolatát akarjuk a maga egyszerűségében és tökéletességében. Keresztény hagyományokon nyugvó, független magyar nemzetet Európa szívében – mondta Nagy István agrárminiszter az államalapítás ünnepe alkalmából tartott állami kitüntetések és szakmai elismerések átadóján, Budapesten, amikor többek mellett a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság szakembere is díjat vehetett át.

Horváth Ildikó és dr. Nagy István agrárminiszter

Horváth Ildikó nagy hivatástudattal, teherbírással, precíz, pontos munkával és kiváló szakmai felkészültséggel végzi a munkáját a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság pénzügyi és számviteli szakügyintézőjeként. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkezik az államháztartás számvitelének tekintetében. Példaértékű munkát végez úgy, hogy közben segíti a kollégákat az ismereteinek átadásában. Kiemelkedően kezeli a könyvelő programot, kész megismerni a benne rejlő újdonságokat. Munkája iránt elhivatott, elkötelezett. Kollégáival jó kapcsolatot ápol, elhivatottsága példaértékkel bír munkatársai számára. Szakmai elkötelezettsége, munkabírása kiemelkedő, kollegialitása, emberi példamutatása mintaértékű, tevékenységével magas szinten szolgálja a hazai természetvédelem ügyét.

GRATULÁLUNK MINDEN DÍJAZOTTNAK!

Forrás

Kapcsolódó