Lutri eredményes szereplése 2020.08.27. 14:17

Eredményesen ért véget a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Lutri nevű kancája számára a XXIX. Farmer Expo

2020. augusztus 18-21. között került megrendezésre a XXIX. Farmer Expo Debrecenben, ahol két furioso-north star fajtájú lóval képviselte magát a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság. A Farmer Expo évek óta a leglátogatottabb szakmai kiállítások közé tartozik. Az elmúlt években átlagosan mintegy 30.000 érdeklődő látogatott ki a négy napos rendezvényre.

Furioso-60 Lutri nevű 2015-ben született 5 éves kancával lehetőségünk nyílt a szabadonugró és a felvezetők versenyén is részt venni. Lutri a modern sportló típusát tükrözi, amely megjelenik küllemében, mozgásában, ugróstílusában, valamint munkakészségében. A kanca a szabadonugró versenyben 155 cm-t teljesített, ezzel az összetett versenyben a II. helyen végzett. A felvezetők versenyében – mely versenyszámban pontozták a ló felkészítettségét és elővezethetőségét – Papp Orsolyával a hetedik helyezést érték el.

Bízunk abban, hogy az általunk kiállított lovak mind megjelenésükkel, mind pedig tudásukkal és felkészítettségükkel maradandó élményt nyújtottak a szakmabeliek és a nagyközönség számára.

Fotó: Novotni Péter


Fotó: Tóth Zsuzsanna

Fotó: Gaál Zsófia Eszter

A rendezvényen való eredményes részvétel nem jöhetett volna létre a Batúz-tanyán dolgozó munkatársak áldozatos munkája nélkül, melyet ezúton is köszönünk és gratulálunk az elért eredményekhez!


Horkay Ágnes
Horkay Ágnes
területkezelési osztályvezető

Kapcsolódó