Ajándékutalvány a Bükki Csillagdába? Igen! 2022.11.08. 15:22

A mai naptól kezdve szeretteiknek, barátaiknak, munkatársaiknak ajándékutalványt is vásárolhatnak – egyelőre online, de hamarosan a Bükki Csillagdában is –, amit csillagászati látogatóközpontunkban lehet majd felhasználni.

Vészesen közelítenek az ünnepek, ami egyrészt nagyon jó, mert együtt lehetünk a családunkkal, barátainkkal, s végre minőségi időt tölthetünk együtt, másrészt pedig jön az őrület a boltokban, bevásárlóköpontokban, amikor mindenki rohan ajándékokat vásárolni. Sokszor, valljuk be, ötlettelenül.

De miért ne lehetne az ajándékvásárlást könnyedén, tülekedés nélkül megtenni otthonunkból, amikor az egyébként is virágkorát élő "Ajándékozz élményt!" tör előre a TOP3-as ajándékötletek között?!

Ezért mi is úgy gondoltuk: itt az ideje, hogy ajándékutalványokat is tudjunk adni a Bükki Csillagda iránt érdeklődőknek. Jelenleg hétféle jegytípusból tudnak választani, időseknek, fiataloknak, családoknak egyaránt, de éjszakai csillagászati programunkat is lehet ajándékba adni a fa alá, vagy a Mikulás csomagjában.

Az ajándékutalványok ezen a linken érhetők el, részletes leírással: https://www.bnpi.hu/hu/reszletek/ajandekutalvanyok

S, ami nagyon jó: az ajándékutalvány és a számla külön-külön e-mailben érkezik, így akár e-mailben is továbbíthatjuk azt a megajándékozottnak. Reméljük, élnek ezzel a lehetőséggel!

Ajándékutalvány minta

Kapcsolódó