Megközelítés

Személygépkocsival

  • Miskolc belvárosától 31 km-re található, Lillafüred érintésével körülbelül 45 perc alatt érhető el
  • Eger belvárosától szintén 31 km-re található, a várost Felsőtárkány irányába kell elhagyni. Az útra kb. 40 percet kell szánni.

Tömegközlekedéssel

  • Miskolci autóbusz állomásról szombati és vasárnapi napokon 14.20 órakor indulnak autóbuszok, amelyek 15.29 órakor érkeznek meg a Bükki Csillagda megállóba
  • Eger autóbusz állomásról szombati és vasárnapi napokon 08:30 órakor indulnak autóbuszok, amelyek 09:08 órakor érkeznek meg a Bükki Csillagda megállóba
  • Miskolcról Répáshutára a hét minden napján közlekednek menetrendszerű autóbuszok. A Szabadság úti buszmegállóból körülbelül 25 perces sétával elérhető a Bükki Csillagda.
  • A Bükki Csillagda a fővárosból is elérhető átszállás nélkül, kérjük tájékozódjanak a www.menetrendek.hu oldalon

Felhívjuk a Miskolc irányából érkező autóbuszok figyelmét, hogy Lillafürednél, az útvonalon található alagút alatt a 3,8 méternél magasabb autóbuszok nem férnek el!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a térerő a Bükkben autózva részben gyenge, vagy egyáltalán nincs.

Parkolás

A Bükki Csillagdánál összesen 28 parkolóhely áll a személygépkocsival érkezők rendelkezésére, ebből 1 db elektromos autó töltésére kialakított parkolóhely (TYPE2 típus) van.

Továbbá két autóbusz parkolására tudunk egyidejűleg helyet biztosítani. Parkolóhelyeinket csak a Bükki Csillagda látogatói használhatják.

Kapcsolódó