Megközelítés

Személygépkocsival

  • Miskolc belvárosától 31 km-re található, Lillafüred érintésével körülbelül 45 perc alatt érhető el. FONTOS: Répáshutára nem kell bekanyarodni, továbbhaladva a 2505. számú főútvonalon a Bükki Csillagda balra helyezkedik el, az útról jól látható az épület. Ha nem mennek vissza a főútra, akkor Répáshuta faluközpontból csak földúton keresztül lehet megközelíteni az épületet.
  • Eger belvárosától szintén 31 km-re található a Bükki Csillagda, a hevesi megyeszékhelyet Felsőtárkány irányába kell elhagyni. Az útra kb. 40 percet kell szánni. A látogatóközpont az út jobb oldalán helyezkedik el. Répáshutáig nem kell elautózni.

Tömegközlekedéssel

  • Eger és Miskolc irányából is elérhető a Bükki Csillagda megálló hétvégén tömegközlekedéssel (de akár Budapestről is átszállás nélkül), melyről bővebb információt a www.menetrendek.hu-n talál.
  • Miskolcról Répáshutára a hét minden napján közlekednek menetrendszerű autóbuszok. A Szabadság úti buszmegállóból körülbelül 25 perces sétával elérhető a Bükki Csillagda egy meredek földúton keresztül. Kérjük tájékozódjanak a www.menetrendek.hu oldalon!
  • A Bükki Csillagda a fővárosból is elérhető átszállás nélkül szabad- és munkaszüneti napokon, ennek indulása Stadion autóbuszállomástól: 6.35.
  • A Bükki Csillagdától Budapest felé Egeren át a téli időszámításkor szabad- és munkaszüneti napokon 15.29-kor indul buszjárat, nyári időszámítás ideje alatt 17.29-kor. Miskolc felé, Lillafüreden át április 1-től szeptember 30-ig, munkaszüneti napokon 17.02

Felhívjuk a Miskolc irányából érkező autóbuszok figyelmét, hogy Lillafürednél, az útvonalon található alagút alatt a 3,8 méternél magasabb autóbuszok nem férnek el!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a térerő a Bükkben autózva részben gyenge, vagy egyáltalán nincs.

Parkolás

A Bükki Csillagdánál összesen 28 parkolóhely áll a személygépkocsival érkezők rendelkezésére.

Továbbá két autóbusz parkolására tudunk egyidejűleg helyet biztosítani. Parkolóhelyeinket csak a Bükki Csillagda látogatói használhatják.

GPS-adatok:

48.056011, 20.520600

Kapcsolódó