Ajánlattételi felhívás

Az ajánlatkérő pályázatot hirdet az SKHU/1902/1.1/037 azonosító számú „Riverside wildlife once and today / Folyóparti élővilág egykor és napjainkban (RiWild)” című projektjéhez kapcsolódóan az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület meglévő, 2-es számú kiscsarnok korszerűsítése és a hozzá vezető geológiai tanösvény felújításához kapcsolódó műszaki ellenőri tevékenység ellátására, a kapcsolódó közbeszerzési eljárás során szakértőként, valamint a kapcsolódó közbeszerzési eljárás bíráló bizottságában közbeszerzés tárgya szerinti szakértelemmel rendelkező bíráló bizottsági tagként való részvételre.

1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail):

Bükki Nemzeti Park Igazgatóság (BNPI)

3304 Eger, Sánc u. 6.

Tel: 36/411-581

Fax: 36/412-791

Ügyintéző: Laufer Zsanett, pályázatkezelési referens

E-mail: projektiroda@bnpi.hu és a titkarsag@bnpi.hu

2. A beszerzés tárgya, illetőleg mennyisége:

Az ajánlatkérő pályázatot hirdet az SKHU/1902/1.1/037 azonosító számú „Riverside wildlife once and today / Folyóparti élővilág egykor és napjainkban (RiWild)” című projektjéhez kapcsolódóan az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület meglévő, 2-es számú kiscsarnok korszerűsítése és a hozzá vezető geológiai tanösvény felújításához kapcsolódó műszaki ellenőri tevékenység ellátására, a kapcsolódó közbeszerzési eljárás során szakértőként, valamint a kapcsolódó közbeszerzési eljárás bíráló bizottságában közbeszerzés tárgya szerinti szakértelemmel rendelkező bíráló bizottsági tagként való részvételre.

A nyertes ajánlattevő által ellátandó feladatokat az építőipari tevékenységről szóló 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet 16. § (3) bekezdése tartalmazza.

A vonatkozó kiviteli tervdokumentációkat digitális formában mellékeljük.

3. A szerződés meghatározása: vállalkozási szerződés

4. A szerződés időtartama vagy a teljesítés határideje:

A szerződés időtartama, illetve a műszaki ellenőri tevékenység várható kezdésének ideje függ a felújítás kivitelezésére vonatkozó közbeszerzési eljárás lefolytatásának az időtartamától.

várható kezdés: 2021.05.15.

várható befejezés: 2022.09.15.

A kivitelezés időtartama alatt ajánlattevőnek rendelkezésre állást kell biztosítani.

5. A teljesítés helye (a fenti feladatok az alábbi helyszínhez kapcsolódnak): Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület, 3138 Ipolytarnóc, Külterület 039 hrsz., mely a BNPI vagyonkezelésében van.

6. Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei, illetőleg a vonatkozó jogszabályokra hivatkozás: Ajánlatkérő előleget nem fizet. A nyertes ajánlattevő 1 db részszámlát nyújthat be a közbeszerzési eljárás bíráló bizottsági ülésének sikeres lezárását követően a szerződéses ár 5 %-ának megfelelő összegben, valamint további részszámlákat a kivitelező vállalkozói szerződéséhez kapcsolódóan, a kivitelező által benyújtott részszámlákkal egyidejűleg, annak százalékos teljesítésével megegyező mértékben nyújthat be. A végszámla a sikeresen lezajlott műszaki átadás-átvételt követően nyújtható be.

Az ajánlattétel, a szerződés és a kifizetések pénzneme: HUF.
Ajánlatkérő az SKHU/1902/1.1/037 azonosító számú, RiWild című projekt keretében támogatásban részesült, így jelen beszerzési eljárás nyomán létrejött szerződést a megrendelő a projekt keretében nyújtott támogatásból finanszírozza.

7. Az ajánlatok bírálati szempontja: a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás.

8. Az ajánlat benyújtásának módja, címe: postai úton az ajánlatkérő 1. pontban meghatározott címén, ügyintéző megjelöléssel illetve az ajánlattételi idő rövidségére való tekintettel e-mailen: a projektiroda@bnpi.hu és a titkarsag@bnpi.hu címeken.

9. Az ajánlattételi határidő: 2021.05.07.

10. A benyújtott ajánlatnak tartalmaznia kell:

- Az ajánlattevő adatait (név, cím, adószám, telefonszám, e-mail);

- Az ajánlat tárgyát, amelyben szerepel a „SKHU/1902/1.1/037” megnevezés;

- Az ajánlatra vetített nettó vállalási díjat (HUF);

- Az ajánlatra vetített ÁFÁ-t, amennyiben releváns (HUF);

- Az ajánlatra vetített bruttó összköltséget (HUF);

- Amennyiben az ajánlattevő alvállalkozót von be a teljesítésbe, úgy azt az ajánlatában is köteles jelezni (mellékelt nyilatkozat kitöltésével). Amennyiben alvállalkozó bevonása történik majd, úgy az ajánlattevő tudomásul veszi, hogy a teljesítésbe bevont alvállalkozóval kötött szerződést (melyben szerepel a megállapodás összege) valamint a kifizetésre vonatkozó dokumentumokat köteles megküldeni az ajánlatkérő részére.

- A mellékelt nyilatkozatok közül az ajánlattevőre vonatkozót (átláthatósági nyilatkozat, öregségi nyugdíjról szóló nyilatkozat), hiánytalanul kitöltve és aláírva.

- A jogosultságra, csődeljárásra és köztartozás mentességre vonatkozó nyilatkozatot kitöltve és aláírva.

- Az ajánlattevőnek be kell mutatnia a szerződés teljesítésében személyesen közreműködő műszaki ellenőri tevékenységet ellátó(ka)t, az általa/általuk aláírt szakmai önéletrajz formájában. Az ajánlathoz csatolni kell a szerződés teljesítésébe bevonni kívánt műszaki ellenőri tevékenységet ellátó(k) jogosultságának igazolását (egyszerű fénymásolatát).

11. Egyéb információk:

- Amennyiben az alvállalkozók bevonása a szerződés teljesítése során válik szükségessé, úgy az csak a megrendelő részére való bejelentést követően lehetséges.

- Jelen beszerzési eljárás szolgáltatás megrendelésére irányul.

- Ajánlatkérő a szerződéses feltételeket a nyertes ajánlattevővel közösen dolgozza ki.

- A kapcsolódó közbeszerzési eljárás az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Területen található meglévő 2-es számú kiscsarnok korszerűsítésére és a hozzá kapcsolódó geológiai tanösvény felújítására irányul. Az eljárás során a szakértőként való részvétel az ajánlattevők által feltett kérdések megválaszolására irányul. A bíráló bizottságban, a közbeszerzés tárgya szerinti szakértelemmel rendelkező bíráló bizottsági tagként való részvétel során a bizottság a beérkezett ajánlatokat értékeli, és javaslatot tesz a nyertes ajánlattevőre.

- Tekintettel a rövid ajánlattételi határidőre, kérjük, hogy ajánlatukat a projektiroda@bnpi.hu és a titkarsag@bnpi.hu e-mail címekre is küldjék meg.

- Tekintettel az ún. zöld beszerzésre, ajánlatkérő az ajánlati felhívást csak elektronikusan küldi meg az ajánlattevőknek, ezáltal is csökkentve a projekt papírfelhasználását.

- Az ajánlatok összeállításával és benyújtásával kapcsolatban felmerült összes költség az ajánlattevőt terheli.

- Jelen eljárásban sem részajánlatot, sem alternatív ajánlatot tenni nem lehet. Az ajánlattevő kizárólag a feltüntetett teljes mennyiségre tehet ajánlatot. A feltüntetett mennyiségek egy részére tett ajánlatok érvénytelenek.

- Amennyiben további kérdése merülne fel az ajánlattétellel kapcsolatban, úgy az alábbi kollégáktól kaphat további tájékoztatást (Szarvas Imre: 30/349-5711; szarvasi@bnpi.hu és Laufer Zsanett: 30/812-3047; lauferzs@bnpi.hu).

Mellékletek:

o Átláthatósági nyilatkozat:
https://owncloud.bnpi.hu/index.php/s/sAGES38WLiNyFuk

o Öregségi nyugdíjról szóló nyilatkozat:
https://owncloud.bnpi.hu/index.php/s/QSKJZX7BcwYV70f

o Nyilatkozat (jogosultság, csődeljárás, köztartozás)

https://owncloud.bnpi.hu/index.php/s/lMvMKpHK9vVIgpd

o Az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület és Bemutatóhelyen található csarnokok és a kutatási terület elhelyezkedése

https://owncloud.bnpi.hu/index.php/s/7oBgWvdoFJtzfin/download

o Nyilatkozat alvállalkozó bevonásáról

https://owncloud.bnpi.hu/index.php/s/545qgZJyLKCz42h

o A vonatkozó kiviteli tervdokumentáció valamint az árazatlan költségvetés

https://owncloud.bnpi.hu/index.php/s/6FbutVVUxwVzE9W

Kapcsolódó