Miniszteri elismerésben részesült a kollégánk 2019.10.26. 07:57

Baranyiné Kelemen Erzsébet a vagyongazdálkodási osztály vezetőjeként kapott Miniszteri Elismerő Oklevelet.

Nagy István Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Baranyiné Kelemen Erzsébetnek, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság megbízott osztályvezetőjének a szervezet leltárkezelési, ingatlan-fenntartási, üzemeltetési, karbantartási, építési, tűzvédelmi és munkavédelmi feladatainak koordinálásáért.

Baranyiné Kelemen Erzsébet több mint húsz éve a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság dolgozója. Először a pénzügyi és számviteli osztály előadójaként végezte feladatát, az igazgatóság tárgyieszköz-nyilvántartását, leltárát vezette. Munkáját mindig pontosan, precízen végezte.
2018-től a Vagyongazdálkodási Osztály megbízott vezetőjeként vállalt új feladatokat. Új munkakörébe nagy lendülettel, energikusan vetette be magát. Folytatta a leltár kezelésének irányítását, végzi és koordinálja az egyre jelentősebb számú ingatlanvagyon fenntartásával, üzemeltetésével, karbantartásával, fejlesztésével kapcsolatos sokrétű feladatot az építési feladatoktól a tűzvédelmi és munkavédelmi feladatok szervezéséig. Az új beruházások tervezésében, új projektek kidolgozásában jelentős szerepet vállal. Irányítja az Igazgatóság sokrétű épület-karbantartási, fenntartási, vagyonvédelmi feladatait, a gépjármű-park üzemeltetését.

Elismeréséhez ezúton is gratulálunk!

Fotók: Agrárminisztérium - Sajtóosztály