Természetfilm bemutató Ipolytarnócon

2019.05.24. 10:00 - 2019.05.26. 16:00

Ipolytarnóci Ősmaradványok természetvédelmi terület és bemutatóhely

1
Természetfilm bemutató Ipolytarnócon

A gödöllői természetfilm fesztivál kihelyezett bemutatóhelye lesz az Ősmaradványoknál, 2019. május 24-26 között.

A Nemzetközi Természetfilm Fesztiválhoz csatlakozva filmnapokat tartanak az Ősmaradványoknál. A fogadóépületnél több helyiségben van filmvetítés, naponta 10 - 16 óra között. Széles a választék, animáció szekcióval a kisgyermekes családi kirándulókra is gondolnak.

A békák titkos életétől a rovarvilágig, a kunok hazájától a székely füveskönyvig, a Kárpát-medencei vulkánoktól a tajgavilágig, a trópusi óceántól az inverz Everest-ig számos különleges film tarkítja a választékot, mindenki találhat benne magának igazi csemegét. Akciósztárként a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrei is szerepelnek a 39 filmes repertoárban.

A program általános célja, hogy moziba invitáljon mindenkit, aki szereti a természetet és a filmeket, és aki szeretné tudni, hogy mi történik a természeti értékekkel hazánkban és a világban, továbbá filmek segítségével szeretné felhívni kicsik és nagyok figyelmét a környezet állapotára, a természet csodáira, értékeire, az ember szerepére és felelősségére.

Az érdeklődők megnézhetik a világ legújabb és legjobb természet- és környezetvédelmi dokumentumfilmjeit. A Filmnapokon az V. Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra nevezett legjobb alkotásokból készült válogatást vetítik le.

A konferenciatermi helyszín részletes műsora

Az ajándékbolti helyszín részletes műsora

Kapcsolódó