Nemzetközi Természetfilm Fesztivál - ingyenes vetítések Felsőtárkányban és Ipolytarnócon is!

2018.05.25. 09:00 - 2018.05.27. 16:00

Ipolytarnóci Ősmaradványok természetvédelmi terület és bemutatóhely

1

Idén első alkalommal, több nemzeti parki igazgatóság látogatóközpontjában is várjuk a természetfilmek iránt érdeklődőket az Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok keretein belül.

Sarródon a Fertő-Hanság Nemzeti Parki Igazgatóság Lászlómajori Látogatóközpontjában, Ipolytarnócon a Bükki Nemzeti Parki Igazgatóság Ősmaradványok Bemutatóhelyén, Felsőtárkányban ugyancsak a Bükki Nemzeti Parki Igazgatóság Nyugati Kapu Látogatóközpontjában, Szarvason a Körös-Maros Nemzeti Parki Igazgatóság Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkjában, Jósvafőn pedig az Aggteleki Nemzeti Parki Igazgatóság Vörös-tói Látogatóközpontjában lesznek ingyenes filmvetítések és izgalmas, érdekes programok a természet- és környezetvédelem jegyében, a gyermeknapi hosszú hétvégén.

Nemzeti Parkjaink és erdészeteink kiemelt figyelmet kapnak az idei gödöllői fesztivál programban. A biodiverzitás védelme, mint a 2018-as év kiemelt témája, végigkíséri a fesztivál valamennyi programját, legyen szó filmről, zenéről, szobrokról vagy fotókról. És természetesen idén sem hiányozhatnak a nemzeti parkok bemutatóhelyei a gödöllői Alsóparkból. A Fesztivál kiemelt vendége a Duna-Ipoly Nemzeti Park és a Pilisi Parkerdő Zrt.

A Nemzetközi Természetfilm Fesztivál mára a régió egyik kiemelkedő természet- és környezetvédelmi eseménye lett. A szakma és a média támogatásával sikerült elérni, hogy a Fesztivál idején a figyelem Gödöllőre, a természeti értékeinkre és azok védelmére irányuljon.

A felsőtárkányi és ipolytarnóci látogatóközpontokban a május 25-26-27 -én zajló ingyenes filmvetítésekprogramjával hamarosan jelentkezünk.

Több információ, részletes program a fesztiválról itt: http://godollofilmfest.com/hu

2018.05.25. 09:00 - 2018.05.27. 16:00
Ipolytarnóci Ősmaradványok természetvédelmi terület és bemutatóhely

Kapcsolódó